به گزارش
حافظ خبر؛ مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: پس از کشت زعفران، خشک کردن زعفران اهمیت زیادی دارد تا کیفیت و ارزش زعفران افزایش پیدا کند و با قیمت بالاتری به فروش برسد.
مهدی اعیان منش افزود: خشک کردن زعفران با دستگاه خشک کن زعفران تفاوت زیادی با روش های سنتی دارد و کیفیت زعفران تا چند برابر افزایش پیدا می کند و کشاورز به سادگی می تواند زعفران خود را بهتر به فروش برساند، این روش در شهرهای استان خراسان رواج زیادی دارد.
اعیان منش اعلام کرد: استفاده از روش های سنتی برای خشک کردن زعفران ممکن است گاهی بسوزد یا رطوبت داشته باشد و علاوه بر مدت زمان طولانی، باعث تیره تر شدن محصول تولیدی هم خواهند شد.
وی بیان داشت: دستگاه خشک کن زعفران قادر است حتی 3 کیلو کلاله تازه را در مدت ده دقیقه در بهترین دما و رطوبت خشک کند.