۰
plusresetminus

حکم بدوی متهمان دادگاه علی مطهری صادر شد/ چه زمانی مجرمان اصلی «آشوب های سیاسی شیراز» محاکمه خواهند شد؟

تاریخ انتشاردوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۵۸
چرا هیچگاه به نقش برخی افراد در به آشوب کشیدن فضای سیاسی استان و ملتهب کردن فضای دانشجویی، مورد نقد و بررسی قرار نگرفته و در هیچ دادگاهی، به نقش این قبیل عوامل پرداخته نمی شود؟
حمله به علی مطهری
حمله به علی مطهری
به گزارش "حافظ نیوز" وکیل علی مطهری جزئیات حکم صادر شده دادگاه بدوی متهمان حادثه شیراز را اعلام کرد.
مصطفی ترک همدانی در گفتگو با مهر در مورد جزئیات حکم دادگاه بدوی رسیدگی به پرونده متهمان حادثه شیراز گفت: این حکم ۸ صفحه است و امروز به من ابلاغ شد. در بخشی از حکم آمده ۶ نفر از متهمان این پرونده به اتهام اخلال در نظم عمومی و توهین و همچنین تخریب عمومی به ۲ ماه حبس و ۱۰ ضربه شلاق محکوم شده اند اما این حکم ۲ سال تعلیق دارد.
وی افزود: همچنین ۲ متهم دیگر به دلیل توهین به ۴.۵ ماه حبس و ۳۷ ضربه شلاق محکوم شده اند که برای این ۲ متهم هم یک سال تعلیق حکم صادر شده است. وکیل علی مطهری گفت: برای آن دانشجویی که مطهری را دعوت کرده بود به جرم معاونت در امتناع از دستورات و قوانین دانشگاه به یک میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شده است. همچنین سه مدیر متهم در این پرونده ۲ سال انفصال از خدمت محکوم شدند که این حکم هم با ۲ سال تعلیق همراه است. ترک همدانی در پاسخ به اینکه آیا به حکم صادره اعتراض خواهید کرد، گفت: این بستگی به نظر آقای مطهری دارد.
خاطرنشان می شود علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، اسفندماه گذشته در حالی که دانشگاه های شیراز روزهای پر التهابی را پشت سر می گذاشتند، در اقدامی تامل برانگیز برای سخنرانی به دانشگاه شیراز دعوت شد و در بدو ورود، مورد حمله برخی افراد خودسر قرار گرفت و ماشین حامل وی نیز خسارت دید.
گرچه در دادگاه علی مطهری، به درستی به جرم حمله کنندگان به وی پرداخته شده اما به نظر می رسد عوامل پشت پرده این آشوب های سیاسی سال 93 در شیراز، هنوز مورد محاکمه و حتی سوال قرار نگرفته اند. به راستی کدام عوامل، در سال 93 استان فارس و فضای آکادمیک دانشگاه های شیراز را به جولانگاه چهره های سیاسی افراط گرا تبدیل کردند؟ چرا هیچگاه نقش این افراد در به آشوب کشیدن فضای سیاسی استان و ملتهب کردن فضای دانشجویی، مورد نقد و بررسی قرار نگرفته و در هیچ دادگاهی، به نقش این قبیل عوامل پرداخته نمی شود؟
مسلما برای جلوگیری از بروز اتفاقات مشابه، باید با این قبیل مسائل به صورت ریشه ای برخورد نمود و اجازه نداد طراحان و صحنه گردانان اصلی این قبیل اتفاقات، همچنان به فتنه انگیزی خود مشغول باشند.
 
کد مطلب : ۱۲۶۲۸
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما