۰
plusresetminus

ماهیان می‌توانند «آسم» را در انسان‌ها ریشه‌کن کنند

تاریخ انتشاريکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۸
بر اساس این مطالعات مصرف هر گرم اسید چرب امگا ۶ احتمال شدت‌یافتن علائم بیماری آسم در کودکان می‌تواند تا ۲۹ درصد افزایش پیدا کند. از سویی دیگر هر یک گرم اسیدچرب امگا ۳ این احتمال را ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.
ماهیان می‌توانند «آسم» را در انسان‌ها ریشه‌کن کنند
به گزارش حافظ خبر، محققان می‌گویند تاثیراتی را که اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در روند پیشرفت آسمدر دوران کودکی دارد کاملا برعکس یکدیگر هستند. رژیم‌های غذایی که برای کودکان به کار برده می‌شود در صورتی که هردوی این اسیدهای چرب را داشته باشد می‌تواند در پاسخ کودکان به آلودگی‌های هوایی اخلال وارد کند.
به گزارش ساینس‌دیلی، دانشمندان دانشگاه جان‌هاپکینز و انجمن پزشکان ریوی آمریکا، طی تحقیقات خود نشان داده‌اند که با افزایش اسیدهای چرب اُمگا ۳ در رژیم غذایی کودکان مبتلا به بیماری آسم مانند استفادهاز ماهی و دانه‌های روغنی نظیر کانولا (کلزا) و سویا و ذرت، علائم بیماری و تأثیرات آلودگی هوا در فضاهای بسته را به حداقل برسانند.
امگا ۳ و امگا ۶ تاثیرات معکوس برای درمان آسم دارند
از سویی دیگر متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که مواد غذایی دارای امگا ۶ نظیر مارگارین، روغن گردو، روغن جوانه گندم، روفن زیتون و کره بادام زمینی احتمال بروز علائم بیماری آسم در کودکان را به جد چشم‌گیری افزایش می‌دهد.
 آسم، یک بیماری مزمن التهابی مجاری ریوی است ویژگی‌های آن عبارتند از علائم متغیر و عودکننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و اسپاسم برونش. خس‌خس گلو،‌ سرفه و تنگی نفس از جمله علائم این بیماری به شمار می‌روند. محققان می‌گویند ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی منجر به بروز این بیماری می‌شود.
بر اساس این مطالعات مصرف هر گرم اسید چرب امگا ۶ احتمال شدت‌یافتن علائم بیماری آسم در کودکان می‌تواند تا ۲۹ درصد افزایش پیدا کند. از سویی دیگر هر یک گرم اسیدچرب امگا ۳ این احتمال را ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.
تشخیص آن معمولاً بر اساس الگوی علائم، پاسخ به درمان در طول زمان و نیز با استفاده از اسپیرومتر صورت می‌گیرد. این بیماری از نظر بالینی با توجه به دفعات علائم، حجم بازدمی با فشار در یک ثانیه و بیشینه میزان جریان بازدمی طبقه‌بندی می‌شود.

علم و فناوری
کد مطلب : ۲۰۲۵۳
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما