۰
plusresetminus

بخشی از مسئولیت اجتماعی تشکل های اقتصادی باید در شفاف سازی فساد باشد

تاریخ انتشارچهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۲۵
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: بخشی از مسئولیت اجتماعی تشکل های اقتصادی باید در زمینه کنترل جامعه، شفاف سازی در راستای جلوگیری از اشاعه فساد اداری و ترویج سلامت اداری باشد.
بخشی از مسئولیت اجتماعی تشکل های اقتصادی باید در شفاف سازی فساد باشد
به گزارش حافظ خبر، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، یلدا راهدار چهارشنبه در گردهمایی تشکل های اجتماعی و اقتصادی استان فارس در جمع اعضای تشکل ها بیان کرد: بر این باوریم فساد مختص بخش های حاکمیتی نیست و بخش خصوصی نیز باید عاری از این گونه مسایل باشد و این درحالی است که بخشی از مسئولیت اجتماعی تشکل های اقتصادی باید در زمینه کنترل جامعه، شفاف سازی در راستای جلوگیری از اشاعه فساد اداری و ترویج سلامت اداری باشد.
وی با اشاره به بحث حاکمیت شرکتی در کنار مسئولیت اجتماعی افزود: حاکمیت شرکتی مجموعه ای از قوانین و روش هاست که این سیستم ارتباط بین هیات مدیره سازمان ها و ذی نفعانشان را مشخص می کند و سیستم حاکمیت شرکتی در یک سازمان کمک می کند راهبری شرکت به صورت دو طرفه انجام و کنترل از داخل و خارج انجام شود.
راهدار اظهارداشت: حاکمیت شرکتی موضوعی است که می توان آن را در هر سازمان دولتی و خصوصی پیاده سازی و اجرا کرد که اگر در سالهای متمادی در کشور به این موضوع توجه شده بود امروز با مسایلی از جمله فساد در هم تنیده در ساختار سازمانی دولتی و خصوصی روبرو نبودیم.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه نکته مهم در حاکمیت شرکتی کنترل از بیرون سازمان است اضافه کرد: حاکمیت شرکتی مانع از تجمع قدرت در یک نقطه می شود و این روند که ذی نفعان کمک کنند تا نگاه دقیق تری به سازمان ایجاد شود، بسیار حائز اهمیت است و متاسفانه امروز می بینیم که در سازمان های خصوصی، نیمه خصوصی و دولتی ما موازنه قدرت انجام نمی شود.
وی با تاکید بر هم افزایی تشکل های اقتصادی و اجتماعی برای کاهش مشکلات اجتماعی ادامه داد: زمانی حرکت موثر و تاثیرگذار در جامعه شکل خواهد گرفت که تشکل های اقتصادی و تشکل های اجتماعی در کنار یکدیگر قرار گیرند که در این صورت می توان برای کاهش مشکلات احتماعی راهکار اثرگذار دریافت.
راهدار عنوان داشت: امروز مهمترین بحث در فضای اقتصاد کشور، عدم شناخت اخلاق کسب و کار است به طوری که افراد از دانشگاه ها فارغ التحصیل شده و وارد بازار کار می شوند و با اصول و قواعد این مقوله مهم آشنا نمی شوند.
وی تصریح کرد: با ترویج و ایجاد شرایط مناسب برای حاکم کردن مباحث مهمی مانند حاکمیت شرکتی و ترویح اخلاق کسب و کار می توانیم معضلات اجتماعی و اقتصادی را تا حدود زیادی کمرنگ کنیم و آینده روشن تری را برای کشور و استان فارس ترسیم کنیم.
در این گردهمایی نمایندگان بخش دولتی و برخی از تشکل های اقتصادی و اجتماعی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
همچنین در این گردهمایی از 125 تشکل فعال در بخش اجتماعی و 30 تشکل فعال در بخش اقتصادی در استان تقدیر شد.
انتهای پیام/
کد مطلب : ۲۱۲۶۵
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما