تغییر در ساعات خدماترسانی ناوگان اتوبوسرانی صدرا از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
تاریخ انتشارجمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۴۴
رستمپور، رئیس سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری صدرا، از تغییر در ساعات ارائه خدمات ناوگان اتوبوسرانی این شهر از روز شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، خبر داد.
به گزارش حافظ خبر، وی با اشاره به اهداف این تغییرات اظهار داشت: این اقدام با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، هماهنگی با ساعات کاری جدید ادارات و ارتقای سطح خدماترسانی به شهروندان صورت گرفته است.
بر اساس اعلام رستمپور، از تاریخ مذکور، فعالیت ناوگان اتوبوسهای شهری از ساعت ۴:۴۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۱:۳۰ ادامه خواهد داشت. همچنین ساعت آغاز بهکار مینیبوسها نیز به ۴:۳۰ صبح تغییر یافته و تا ساعت ۲۲ ادامه خواهد یافت.
وی در ادامه افزود: در روزهای تعطیل، ناوگان حملونقل عمومی از ساعت ۶ صبح تا ۲۱:۳۰ شب فعال خواهد بود.
رئیس سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری صدرا همچنین به زمان حرکت خط اطلسی اشاره کرد و گفت: اولین سرویس این خط از میدان گلها در صدرا به مقصد میدان اطلسی شیراز، رأس ساعت ۵ صبح انجام خواهد شد.