به گزارش حافظ خبر، حجتالاسلام طاهری در این دیدار با تأکید بر اهمیت شورای شهر در روند توسعه اجتماعی و سیاسی، اظهار داشت: شورای شهر بستری برای تضارب آرا و حضور نخبگان است و طبیعی است که اختلاف نظرها در چنین ساختاری وجود داشته باشد. به گفته وی، این اختلافها نه تنها مانع نیستند، بلکه میتوانند زمینهساز رشد و خدمت بیشتر باشند.
وی با تأکید بر نقش حیاتی اعضای شورا در صیانت از حقوق مردم گفت: شورای شهر در جمهوری اسلامی، مصداق بارز حقالناس است و هر لحظه از آن باید در مسیر خدمت به مردم صرف شود. اگر عضوی از شورا در این مسیر کوتاهی کند یا با پیگیری مسائل کماهمیت مانع از عملکرد مؤثر سایر اعضا شود، مسئولیت سنگینی در برابر خداوند خواهد داشت.
دبیر جامعه روحانیت شیراز در ادامه با اشاره به عملکرد شورای ششم شهر شیراز، اظهار کرد: شروع به کار این شورا با چالشهایی از جمله دخالتهای غیرضروری و کمتجربگی همراه بود که موجب شد انتظارات مردم بهطور کامل محقق نشود، همچنین برخی حاشیههای غیرضروری که ناشی از هیجانات زودگذر بود، بر مشکلات افزود. اگر تصمیمگیریها بر مبنای مستندات قوی و به دور از هیجان انجام میشد، شاهد نتایج بهتری بودیم.
وی با بیان اینکه علما و بزرگان شهر در زمان بروز چالشها هشدارهای لازم را دادهاند، از نقش هوشیارانه نهادهای نظارتی در جلوگیری از تشدید حواشی تقدیر کرد.
تولیت آستان مقدس حضرت سید علاءالدین حسین (ع) در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر در تصمیمگیریها تنها خدا، مصالح مردم و منافع نظام مدنظر قرار گیرد، بیتردید به نتایج بهتری خواهیم رسید. نباید انتظار داشت مسیر حق آسان باشد؛ این مسیر دشوار اما پربرکت است.
وی در ادامه با اشاره به تجربه «جنگ ۱۲ روزه» تأکید کرد: یکی از عوامل طمع دشمن برای تجاوز، اختلافات داخلی و کندی در خدمترسانی به مردم بود. دشمن با این تصور اشتباه که مردم از نظام فاصله گرفتهاند، دچار خطای محاسباتی شد، اما پس از آغاز حمله دریافت که ملت ایران میان اصل نظام و عملکرد برخی افراد تفاوت قائلاند.
حجتالاسلام طاهری افزود: این جنگ نشان داد که در شرایط تهدید دشمن، پرداختن به حاشیهها میتواند به ابزار محاسباتی دشمن تبدیل شود.
وی در پایان، با توجه به زمان باقیمانده از عمر شورای ششم، توصیه کرد: باید این فرصت صرف خدمت بیمنت، ایجاد امید، اعتمادسازی و پرهیز از اختلافافکنی شود. همه ما رفتنی هستیم و این مردماند که میمانند و درباره عملکرد ما قضاوت خواهند کرد. بنابراین، باید با نگاه عمیق و آیندهنگر، وظایف خود را به درستی انجام دهیم.