شهرک صنعتی :

فارس در مسیر جهش صنعتی

21 مرداد 1404 ساعت 16:41

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در نشست خبری روز ملی حمایت از صنایع کوچک اعلام کرد: ۷۵ پروژه زیرساختی با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار اجرا شد و فارس، دومین استان کشور در تعداد شهرک‌های صنعتی آماده واگذاری، است .


به گزارش حافظ خبر، به مناسبت ۲۱ مرداد، روز ملی حمایت از صنایع کوچک، نشست خبری عباس برنهاد، رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، با حضور خبرنگاران برگزار شد.
برنهاد با تأکید بر جایگاه مهم صنایع کوچک در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه صنعتی گفت: بیش از ۹۰ درصد واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند که سهم قابل توجهی در رشد تولید و اشتغال دارند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان افزود: فارس با ۶۴ شهرک و ناحیه صنعتی، از نظر تعداد شهرک‌های صنعتی آماده واگذاری، در رتبه دوم کشور قرار دارد و بستر مطلوبی برای جذب سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.

پروژه‌های زیرساختی و وضعیت واحدهای صنعتی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از اجرای ۷۵ پروژه زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست و تا پایان سال تعداد آن‌ها افزایش خواهد یافت.

به گفته وی، هم‌اکنون ۳۶۵۳ واحد صنعتی با اشتغال‌زایی برای ۴۸ هزار نفر در حال بهره‌برداری هستند و بیش از ۴ هزار طرح صنعتی نیز در دست ساخت قرار دارد که شامل ۳۹۰ طرح در مرحله نصب ماشین‌آلات، ۸۰۰ طرح در مرحله تکمیل سالن تولید و سایر طرح‌ها در مراحل اسکلت‌سازی، دیوارکشی و تخصیص زمین است.
خدمات حمایتی و دستاوردها
برنهاد اعلام کرد: «در حال حاضر ۲۵ عنوان خدمت حمایتی به صنایع کوچک ارائه می‌شود و امسال موفق به کسب عنوان برتر فن‌بازار منطقه‌ای لاری شده‌ایم. همچنین تاکنون ۱۴ نیاز فناورانه شناسایی و ۶ مورد از آن‌ها برطرف شده است.

اولویت‌های توسعه‌ای سال ۱۴۰۴
به گفته وی، ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی تقاضامحور، افزایش ظرفیت واگذاری زمین و ایجاد شهرک‌های جدید از برنامه‌های اصلی امسال است.

وی از تکمیل مراحل تملک اراضی «ناحیه صنعتی صنایع دستی» خبر داد و افزود: این ناحیه امسال وارد فاز اجرایی می‌شود.

برنهاد ادامه داد: طرح توسعه ۳۳ هکتاری شهرک صنعتی بزرگ شیراز با سرعت در حال پیشرفت است و امسال اراضی آن برای واگذاری به متقاضیان آماده خواهد شد.

وی همچنین از ایجاد زیرساخت‌های شهرک صنعتی صنفی شیراز با وسعت ۹۷ هکتار و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در شهرک‌های صنعتی گراش، استهبان و داراب خبر داد. مراحل تملک اراضی شهرک صنعتی شماره ۲ فسا نیز در حال انجام است.

مشوق‌های ویژه برای انرژی خورشیدی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ناترازی برق در کشور گفت: در راستای سیاست‌های دولت و وزارت صمت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، مشوق‌هایی تا سقف ۸۰ درصد برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در نظر گرفته‌ایم که شامل تخفیف نقدی در قرارداد، تنفس ۶ ماهه و بازپرداخت اقساط تا ۴۸ ماه است.

وی افزود: زیرساخت‌های لازم برای واگذاری زمین در این حوزه فراهم شده و تاکنون ۳۴ قطعه زمین به مساحت ۱۰ هکتار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سروستان ۲، ده فاضل نی‌ریز، سده اقلید، خنجشت اقلید و حسن‌آباد اقلید به متقاضیان واگذار شده است.

برنهاد همچنین اعلام کرد: دو شهرک صنعتی اقلید ۱ و غدیرگه نی‌ریز به صورت اختصاصی و با مشوق‌های ویژه برای احداث نیروگاه خورشیدی آماده واگذاری هستند. در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اقلید ۱، اوز، انرژی‌بر لامرد، فراشبند، فسا و بوانات نیز زون‌های ویژه انرژی خورشیدی ایجاد و آماده سرمایه‌گذاری است.


کد مطلب: 29564

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/29564/فارس-مسیر-جهش-صنعتی

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir