حرم مطهر سید علاء الدین حسین علیه السلام :

خبرنگاری رسالتی الهی

27 مرداد 1404 ساعت 11:59

گزارشگر : منیره خسروبیگ

حجت‌الاسلام محی‌الدین طاهری، تولیت آستان مقدس سید علاءالدین حسین(ع)، در دیدار با جمعی از خبرنگاران ضمن تبریک هفته خبرنگار، بر اهمیت رسالت این حرفه و نقش آن در همبستگی اجتماعی تاکید کرد.


به گزارش حافظ خبر، وی با بیان اینکه خبرنگاری شغلی تاریخی و دارای ریشه در تعالیم اسلامی است، اظهار داشت: خبرنگار واقعی کسی است که تنها برای رضای خداوند خبر را منتقل کند و از هیچ فرد یا جریانی جز خداوند بیم نداشته باشد.
طاهری با استناد به آیه شریفه «الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الا الله و کفی بالله حسیبا» افزود: ارزش خبر در صحت و دقت آن است، نه در خوشایند یا ناخوشایند بودن برای اشخاص یا جریان‌ها.
وی با تاکید بر مسئولیت اجتماعی اصحاب رسانه، هشدار داد: انتشار عجولانه برخی اخبار می‌تواند موجب تشویش اذهان عمومی یا ایجاد تنش شود. سرعت در اطلاع‌رسانی مهم است اما در موارد حساس، بررسی و دقت بیشتر ضرورت دارد.
تولیت آستان مقدس سید علاءالدین حسین(ع) همچنین با اشاره به نقش رسانه‌ها در دوران دفاع مقدس و رویدادهای اخیر گفت: با وجود محدودیت‌ها، خبرنگاران توانستند نقشی مؤثر در ایجاد وحدت و انسجام ملی ایفا کنند؛ خدمتی بزرگ که نباید فراموش شود.

وی در پایان با انتقاد از کمبود امکانات و تجهیزات رسانه‌ای خاطرنشان کرد: رسانه‌ها با وجود مشکلات فراوان دستاوردهای ارزشمندی داشته‌اند. انتظار می‌رود مسئولان ملی و استانی توجه بیشتری به رفع دغدغه‌های خبرنگاران نشان دهند.


کد مطلب: 29575

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/29575/خبرنگاری-رسالتی-الهی

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir