اجتماعی، ملی:

حضور بانوان در مدیریت شهری عیان و تاثیر گذار است

22 آذر 1404 ساعت 19:21

مولف : منیره خسروبیگ

گزارشگر : منیره خسروبیگ

اسدی، شهردار کلان‌شهر شیراز، در اختتامیه رویداد مهنا با تأکید بر نقش زنان در مدیریت و توسعه شهری گفت: شهرهای امروز ایران از برخی مؤلفه‌های مهم مانند تخیل، ظرافت، دقت و نگاه جزئی‌نگرانه که می‌تواند با حضور مؤثر زنان تقویت شود، فاصله گرفته‌اند.


به گزارش حافظ خبر، شهردار شیراز بیان کرد: به بنده، حضور زنان نخبه، فرهیخته و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی باید در همه سطوح و لایه‌های شهر به‌صورت ملموس دیده شود.

وی افزود: شهرها برای رسیدن به بلوغ رفتاری و تکامل اجتماعی، به نگاه زنانه، روحیه خلاقانه، دقت مهندسی و حساسیت‌های اجتماعی زنان نیاز دارند و حتی در زبان‌های مختلف، واژه «شهر» اغلب مؤنث است و این موضوع نشان‌دهنده ضرورت اداره شهرها با رویکردی مبتنی بر رویاپردازی، ظرافت و نگاه انسانی‌تر است.

شهردار شیراز با اشاره به اهمیت علم مهندسی در ارتقای کیفیت زندگی شهری تصریح کرد: مهندسی نقش اساسی در ایمن‌سازی سکونتگاه‌ها، بهبود نظم و زیبایی شهرها، توسعه حمل‌ونقل، ساخت راه‌های ایمن‌تر و نگهداری بهتر فضاهای سبز دارد. این دستاوردها نتیجه تلاش متخصصان این حوزه است.
اسدی ادامه داد: نگاه سنتی به مهندسی به‌عنوان حرفه‌ای مردانه در حال تغییر است و امروز پشتکار، خلاقیت و توانمندی زنان نشان داده که مهندسی وابسته به جنسیت نیست و محدودیتی در این عرصه وجود ندارد.
وی با اشاره به وضعیت مدیریت شهری در شیراز گفت: در مجموعه شهرداری شیراز، حضور و نقش‌آفرینی زنان در سطوح مختلف مدیریتی به‌وضوح دیده می‌شود و بانوان سهم مشخص و مؤثری در مدیریت شهری دارند.
شهردار شیراز در پایان، رویداد ملی مهنا را یک جریان گفتمان‌ساز و آگاهی‌بخش دانست که می‌تواند توانمندی زنان مهندس ایران را در سطح ملی و بین‌المللی معرفی کند و برای برگزارکنندگان این رویداد آرزوی موفقیت کرد.


کد مطلب: 29867

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/29867/حضور-بانوان-مدیریت-شهری-عیان-تاثیر-گذار

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir