اجتماعی :

جنایت‌های رژیم صهیونیستی، عامل انسجام مسلمانان است

2 فروردين 1405 ساعت 11:54

گزارشگر : منیره خسروبیگ

جنایت‌های رژیم صهیونیستی نه‌تنها تفرقه ایجاد نمی‌کند، بلکه انسجام مسلمانان را تقویت خواهد کرد .


به گزارش حافظ خبر، امام جمعه اهل سنت اوز گفت: حملات تروریستی رژیم  صهیونیستی نه‌تنها موجب تفرقه نخواهد شد، بلکه انسجام و وحدت مسلمانان را تقویت می‌کند.

 شیخ محمد زمان زمانی ،  در باره حمله  رژیم آمریکایی - صهیونی به ایران عزیز خصوصا  دادگستری لارستان اظهار کرد: چنین حوادثی اگرچه تلخ و دردناک است، اما خون‌های به ناحق ریخته شده همواره عامل تقویت همبستگی و انسجام میان مسلمانان خواهد بود.

امام جمعه اهل سنت اوز، با طرح این پرسش که آیا این اتفاق می‌تواند بر وحدت مسلمانان در منطقه تأثیر بگذارد، افزود: بدون تردید این موضوع باعث افزایش همبستگی و اتحاد خواهد شد؛ چرا که هر خونی که به ناحق ریخته شود، بذر وحدت را آبیاری می‌کند و روح همدلی را در میان امت اسلامی زنده نگه می‌دارد.

 شیخ  زمانی در ادامه با اشاره به ادعاهای برخی قدرت‌های غربی گفت: کسانی که با وعده‌های دروغین مدعی کمک به ملت‌ها هستند، امروز چهره واقعی خود را نشان داده‌اند و شاهد هستیم که مردم بی‌گناه قربانی این سیاست‌ها می‌شوند.

وی  همچنین با اشاره به وضعیت مردم غزه تصریح کرد: جهان شاهد جنایاتی است که علیه مردم مظلوم صورت می‌گیرد و هزاران نفر جان خود را از دست داده‌اند. این رفتارها مصداق وعده‌های دروغینی است که قدرت‌های استکباری به ملت‌ها می‌دهند.

امام جمعه اهل سنت اوز، در پایان ابراز امیدواری کرد: با آگاهی ملت‌ها و وحدت مسلمانان، ظلم و خشونت در منطقه پایان یابد.


کد مطلب: 30006

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/30006/جنایت-های-رژیم-صهیونیستی-عامل-انسجام-مسلمانان

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir