با مصرف ماهی به دلیل مقادیر زیادی از ویتامین و املاح از بروز سرطانهای مختلف جلوگیری میشود.
به گزارش حافظ نیوز، اولیایی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران با اشاره به فواید مصرف ماهی اظهار داشت: مصرف ماهی به دلیل داشتن امگا 3 و ویتامین D یکی از مواد غذایی سالم برای تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن و شادابی افراد است به طوری که افراد با مصرف منظم و با برنامه این ماده دریایی خود را در برابر انواع بیماریها و حتی سرطانهای خطرناک ایمن میکنند.
وی بیان کرد: در رژیمهای غذایی مناسب، با حذف گوشت قرمز و استفاده از غذاهای گیاهی و ماهی که نقش مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد می توان از سرطان پیشگیری کرد و طبق مطالعات انجام شده افرادی که از ماهی استفاده نمیکنند 45درصد بیشتر دچار بیماری روده بزرگ میشوند.
این متخصص با بیان این که مصرف ماهی از التهاب و سرطانی شدن سلولهای خون جلوگیری میکند، افزود: ماهی سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است و همین امر سبب می شود تا به وسیله پیوندهای دوگانهاش تنظیم فعالیتهای بدن را تنظیم میکند.
اولیایی ابراز داشت: ماهی همچنین حاوی مقایر ویتامین D است که این ویتامین از بروز سرطان سینه و کولون در زنان جلوگیری میکند و همچنین ویتامین D، عروق خونی که منجر به رشد تومورهای خطرناک مغزی میشوند را به طور کامل مسدود و از رشد سلولهای سرطان جلوگیری می کند.
وی در پایان گفت: افرادی میخواهند عمر طولانی و سالمی داشته باشند نباید از مصرف منظم ماهی غافل شوند، زیرا این آبزیان دریایی منبعی از پروتئین، امگا 3 و ویتامین D است که برای سلامتی و شادابی بدن مفید است.