۰
plusresetminus
پست مرکزی:

شهرداری‌های فارس با انعقاد تفاهم‌نامه می‌توانند از اطلاعات پروژه جی‌نف استفاده كنند

تاریخ انتشارپنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۹
مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی کشور از قابل بهره‌برداری بودن پایگاه اطلاعاتی پروژه ملی جی‌نف برای شهرداری‌های شهرستان های استان فارس خبر داد.
شهرداری‌های فارس با انعقاد تفاهم‌نامه می‌توانند از اطلاعات پروژه جی‌نف استفاده كنند
به گزارش حافظ خبر، جلسه ویدئوکنفرانسی با محوریت بررسی روند اجرای پروژه ملی «جی‌نف» با حضور محمد ناظری مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی کشور، روح‌الله عباسی مدیرکل پست استان فارس، مهدی محمدزاده معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، حمید موحدی مسئول واحد کدگذاری پست استان و شهرداران شهرستان‌های استان فارس برگزار شد.

در این نشست، ناظری با اشاره به اهمیت اجرای این طرح ملی گفت: پروژه جی‌نف از طرح‌های حاکمیتی کشور است و شرکت ملی پست تنها مجری اجرای آن محسوب می‌شود. وی با تأکید بر پیگیری‌های مستمر دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور و دکتر هاشمی وزیر ارتباطات، خواستار تسریع در پیشبرد این پروژه شد.

ناظری ضمن قدردانی از همکاری شهرداری‌ها با اداره کل پست فارس در تحقق ۸۵ درصدی پیشرفت پروژه در سطح استان افزود: مهم‌ترین بخش این طرح، ایجاد و تکمیل پایگاه داده مکانی است و پس از آن، وارد مرحله بهره‌برداری خواهیم شد.

وی با اشاره به سه خروجی اصلی پروژه اظهار داشت: «تثبیت کد پستی یکتا، ارائه نشانی استاندارد پستی و ثبت مختصات دقیق جغرافیایی» از اهداف کلیدی طرح ملی جی‌نف است.

وی با بیان اینکه بسیاری از آدرس‌ها در حال حاضر استاندارد نیستند، گفت: آدرس‌های ثبت‌شده در بانک اطلاعاتی جی‌نف به صورت استاندارد ذخیره می‌شوند و ضروری است شهرداری‌ها نسبت به نام‌گذاری معابر بی‌نام در سریع‌ترین زمان اقدام کنند تا دقت پایگاه داده افزایش یابد.

ناظری همچنین بر اهمیت دریافت آخرین نسخه نقشه‌های پارسل‌بندی‌شده از سوی شهرداری‌ها تأکید کرد و گفت: شهرداری‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در سرعت و کیفیت اجرای پروژه دارند و همکاری مستمر آن‌ها موجب تکمیل سریع‌تر طرح خواهد شد.

مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی کشور ادامه داد: در مرحله فعلی، شهرداری‌های شهرستان های استان فارس می‌توانند با انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل پست استان‌ فارس، بدون هیچ هزینه‌ای از داده‌های مکانی این پروژه در مدیریت شهری استفاده کنند. وی افزود: اطلاعات به‌صورت وب‌سرویس و رایگان در اختیار شهرداری‌های متقاضی قرار خواهد گرفت.

در ادامه، روح‌الله عباسی مدیرکل پست فارس ضمن تشریح مزایای این پروژه گفت: تاکنون از کد پستی به‌صورت نوشتاری استفاده می‌شد، اما با اجرای جی‌نف این داده‌ها به اطلاعات مکانی و پارسل‌بندی‌شده تبدیل می‌شود که ابزار تصمیم‌گیری دقیق برای مدیران شهری خواهد بود.

عباسی همچنین با اشاره به سرشماری سال ۱۴۰۵ افزود: لازم است سرعت اجرای پروژه افزایش یابد تا داده‌های مکانی جی‌نف بتواند در سرشماری آینده مورد استفاده قرار گیرد.

وی تأکید کرد: تفاهم‌نامه‌های همکاری به استان‌ها ارسال شده و شهرداری‌هایی که تمایل دارند از اطلاعات پروژه بهره‌برداری کنند، می‌توانند طی یک ماه آینده نسبت به امضای تفاهم‌نامه با اداره کل پست استان اقدام نمایند.

در پایان، حمید موحدی مسئول واحد کدگذاری پست استان از حمایت‌های مدیرکل جغرافیایی کشور و همکاری شهرداری‌ها تقدیر کرد و گفت: تیم پست فارس با تمام توان در تلاش است تا این پروژه ملی را با کیفیت و سرعت بالا به سرانجام برساند.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۷۳۶
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما