فرماندار شهرستان شیراز گفت: تدوین برنامه چشم اندازشهرشیرازبا افق نگاه سال 1404هفته آینده آغاز می شود.
به گزارش حافظ نیوز به نقل از ایرنا، جواد زرین كلاه روزدوشنبه درجلسه شورای اداری شهرستان شیراز كه به مناسبت هفته كاهش اثرات بلایای طبیعی به میزبانی جمعیت هلال احمربرگزارشد، افزود: درنخستین گام و درجلسات گروهی كه با اداره های این شهرستان برپا می شود ، شاخص ها و اهداف كلان برنامه چشم انداز شهرشیراز تعیین خواهد شد.
رییس شورای اداری شهرستان شیراز با تاكید برضرورت اهتمام مدیران به اجرای مصوبات جلسات شورای شهرستان، پیشتازی سایراستان ها و شهرستان ها درتدوین برنامه چشم انداز را یادآور شد و گفت: باید بدانیم كه سال های آینده و در پایان برنامه های پنجم و ششم توسعه باید به چه هدف و قله ای دست یابیم.
وی ادامه داد: درصورت مشخص شدن هدف و قله مسیرحركت، دچار روزمرگی نخواهیم شد و به دنبال تحقق چشم انداز و تامین بودجه و امكانات مورد نیاز خواهیم بود.
فرماندارشیراز با بیان این كه مسایل این كلانشهردرجلسات عمدتا هفتگی با نمایندگان مردم شهرستان درمجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد، گفت: دراین جلسات به دنبال شناسایی خلاهای قانونی اداره ها هستیم تا چهار نماینده شیراز در مجلس ، با ارایه طرح قانونی، زمینه حل مشكلات را فراهم كنند.
زرین كلاه ادامه داد: به منظور ارزیابی عملكرد هر یك از مدیران شهرستان در زمینه مشاركت در جلسات و پیگیری مصوبات شورای اداری شهرستان، پرونده ای تشكیل شده است و دو مدیربا سابقه به عنوان مشاور و بازرس، عهده دار ارزشیابی مدیران خواهند بود.
فرماندار شیراز با اشاره به آغاز هفته كاهش اثرات بلایای طبیعی، از مدیران شهرستان خواست كه با ترغیب كاركنان و در نظرگرفتن مكان آموزش ، در برنامه آموزش رایگان امداد و نجات جمعیت هلال احمر مشاركت كنند.
وی اظهار داشت: با توجه به زلزله خیز بودن فارس و شیراز، باید ستاد مدیریت بحران برای حوادث غیرمترقبه در آینده طرح داشته باشد و دراین طرح، وظایف هر یك از دستگاه ها مشخص شود تا در صورت بروز حادثه احتمالی، از آمادگی كامل برای امداد رسانی برخوردار باشیم.
زرین كلاه در بخش دیگری از مطالب خود از معضل اعتیاد به عنوان یكی از مشكلات شهرشیراز نام برد و گفت: برای حل این مشكل، گام های خوبی برداشته شده است ونیروی انتظامی ودستگاه قضایی دراین عرصه به خوبی پای كارآمده اند.
وی اضافه كرد: با راه اندازی مركز نگهداری معتادان از سوی سازمان بهزیستی با كمك شهرداری شیراز در دو هفته آینده، معتادان از سطح شهر شیراز جمع آوری می شوند.
رییس شورای اداری شهرستان شیراز با بیان این كه حضور و تجمع معتادان در برخی مناطق شهرمخل آسایش مردم است، اظهار داشت : باید شهرشیراز از معتادان پاكسازی شود و به همین منظور، نیاز به مكان های بیشتری برای ایجاد اردوگاه است و انتظار می رود كه اداره ها با در اختیار گذاشتن اماكن مناسب، در این زمینه همكاری كنند.
فرماندار شیراز با اشاره به گزارش رییس بنیاد شهید شهرستان شیراز دراین جلسه در مورد روند اجرای طرح سپاس گفت: باید به شكلی برنامه ریزی كرد كه تمام مدیران شهرستان تا پایان سال جاری با همه خانواده های معظم شهدا دیدار و به مشكلات آنها رسیدگی كنند.
وی با بیان این كه درحوزه آموزش و پرورش مشكلاتی وجود دارد، مساعدت مدیران شیراز در حل این مشكلات را خواستار شد و اظهار داشت: اكنون فصل مدارس است و ممكن است كه اداره ها به لحاظ پرداخت نشدن هزینه انشعاب آب، برق و گاز، برای مدارس مشكل ایجاد كنند لیكن انتظار می رود همچنان كه آموزش و پرورش برای پرداخت بدهی خود تلاش می كند، این گونه دستگاه های خدماتی هم در این زمینه متقابلا همكاری كنند.
زرین كلاه به تكلیف اداره های شهرستان شیراز در زمینه مشاركت در هوشمندسازی مدارس اشاره كرد و گفت: از آنجا كه هر اداره باید یك مدرسه را هوشمند سازی كند، می بایست اداره ها ، گزارش عملكرد خود در این زمینه را ارایه دهند.
رییس شورای اداری شهرستان شیراز با اشاره به گزارش فرمانده نیروی انتظامی شیراز از وضعیت امنیت، مشكلات موجود و راهكارهای حل مسایل افزود: باید هر یك از اداره ها برای از میان بردن زمینه های وقوع جرم بكوشند و از این طریق نیروی انتظامی را یاری دهند .
فرماندارشیراز با بیان این كه تا كنون اقدامات خوبی برای پایان دادن به برخی از نابسامانی های این كلانشهر صورت گرفته است، اظهار داشت: انتقال جمعه بازار شیراز به محل جدید از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد:همه دستگاه ها مسوول هستند در سامان یافتن كامل این كلانشهر همكاری و مساعدت داشته باشند.
از 15 تا 21 مهرماه به عنوان هفته كاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده است