۰
plusresetminus
سپاه فجر استان:

تأکید بر اخلاق حرفه‌ای و امیدآفرینی در رسانه‌ها

تاریخ انتشارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۴۱
دومین همایش «مدار امید» سپاه فجر فارس با حضور حجت‌الاسلام محمود محمودی‌زاده، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس برگزار شد.
تأکید بر اخلاق حرفه‌ای و امیدآفرینی در رسانه‌ها
به گزارش حافظ خبر، حجت‌الاسلام محمودی‌زاده در این مراسم با گرامیداشت ایام ذی‌القعده و دهه کرامت، به چله کلیمیه در این ماه اشاره کرد و گفت: باید از این ایام برای رسیدن به خدا و صیقل دل‌ها بهره گرفت.

وی با تأکید بر نقش حساس رسانه در عصر ارتباطات، اظهار داشت: سواد آکادمیک در حوزه رسانه ضروری است و فردی که این سواد را با دلسوزی و سلیقه همراه کند، می‌تواند عامل پیشرفت باشد؛ به‌ویژه در حوزه خبر و رسانه که این موضوع اهمیتی دوچندان دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فجر فارس با اشاره به دیدگاه اسلام نسبت به مقوله خبر، افزود: نخستین خبرنگاران، پیامبران الهی بودند که پیام‌های خدا را به مردم می‌رساندند.

وی خبرنگاری را شغلی بزرگ و پراهمیت دانست و تأکید کرد: اخلاق خبرنگاری در اسلام مبتنی بر صداقت و مسئولیت‌پذیری است. صداقت و پرهیز از تحریف حقایق، نخستین اصل در خبررسانی است؛ چراکه گاه در خبر، مطالب راست و دروغ در هم آمیخته می‌شود و قرآن کریم این کار را به صراحت نهی کرده است.

محمودی‌زاده، نقل قول دقیق و امانت‌داری در انتقال خبر را اصل مهم دیگری دانست و تصریح کرد: پرهیز از جانبداری ناعادلانه، رعایت عدالت، انصاف، بی‌طرفی و توازن نیز از جمله شاخصه‌هایی است که خبرنگار حرفه‌ای باید به آن پایبند باشد.

وی با اشاره به ضرورت احترام به حریم خصوصی و آبروی افراد در خبررسانی، افزود: خبرنگار باید در کنار پایبندی به اخلاق حرفه‌ای، وضعیت جامعه خود را نیز مدنظر داشته باشد و هنگام انتشار اخبار، خیر و مصلحت عمومی را لحاظ کند.

وی امیدآفرینی در جامعه را از دیگر وظایف مهم خبرنگار دانست و گفت: خبرنگار می‌تواند با نحوه انعکاس رویدادها، انرژی مثبت یا منفی را به جامعه تزریق کند.

در پایان، حجت‌الاسلام محمودی‌زاده با تأکید بر نقش سازنده رسانه در حل مشکلات، عنوان کرد: خبرنگار موفق کسی است که خبر را به صورت حرفه‌ای، مثبت و همراه با ارائه راهکار برای معضلات تنظیم کند.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۲۳۸
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما