۰
plusresetminus
شهرداری صدرا :

افتخاری بزرگ برای ایران و صدرا

افتخارآفرینی همکار شهرداری صدرا در رقابت‌های جهانی
تاریخ انتشارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۳۱
سید علی‌اصغر جوانمردی، ملی‌پوش پارا‌دوومیدانی و از کارکنان شهرداری صدرا، در مسابقات جهانی پارا‌دوومیدانی ۲۰۲۵ که در دهلی نو جریان دارد، نشان طلای پرتاب وزنه کلاس F35 را به دست آورد.
افتخاری بزرگ برای ایران و صدرا
به گزارش حافظ خبر، این ورزشکار با ثبت رکورد ۱۷ متر و ۱۷ سانتی‌متر، ضمن ارتقای رکورد شخصی خود، بر سکوی نخست جهان ایستاد و پرچم جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآورد.
جوانمردی پیش‌تر نیز مدال برنز پارالمپیک پاریس، مدال طلای رقابت‌های جهانی ۲۰۲۴ ژاپن و مدال برنز مسابقات جهانی ۲۰۱۷ لندن را در کارنامه افتخارات خود ثبت کرده است.
به دنبال این موفقیت، مجتبی پارسایی، شهردار صدرا در پیامی کسب این عنوان را تبریک گفت. او در بخشی از پیام خود تأکید کرده است: «موفقیت غرورآفرین سید علی‌اصغر جوانمردی، همکار عزیز و ورزشکار توانمند کشورمان، مایه افتخار مردم صدرا و جامعه ورزش ایران است. این دستاورد که حاصل تلاش و همت والای ایشان است، الگویی ارزشمند برای جوانان خواهد بود.»
شهردار صدرا همچنین برای این قهرمان ملی، خانواده وی و همکاران شهرداری استمرار پیروزی و موفقیت‌های روزافزون آرزو کرده است.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۶۹۳
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما