رییس کمیسیون امتیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بر نقش دانشگاه های صنعتی در ایجاد مولفه های قدرت ساز امنیت ملی تاکید کرد.
به گزارش حافظ خبر، ابراهیم عزیزی صبح امروز سه شنبه ۲۷اردیبهشت ماه در همایشی که در دانشگاه صنعتی شیراز با حضور مدیران ارشد وزارت علوم، معاون اقتصادی استاندار فارس و... برگزار شد ضمن تاکید بر مهارت آموزی و نقش دانشگاه های صنعتی در ایجاد مهارت های گوناگون اظهار داشت: امروز علم توام با مهارت جزو مولفه های قدرت ساز در امنیت ملی پایدار است.
او با اشاره به توان علمی ایران در حوزه نظامی و موشکی و اثر ان در جنگ ۱۲روزه بیان داشت: در این جنگ اگر دشمن با پاسخ قاطع و کوبنده ایران روبه رو شد به مدد توان علمی ایران در حوزه موشکی بود.
عزیزی ادامه داد: دانشگاه صنعتی می تواند با توسعه مهارت های صنعتی در ابعاد مختلف، همچون صنعت هسته ای و موشکی، مولفه های قدرت را در کشور بیشتر کند.
رییس کمیسیون امنیت ملی بر کمک و حمایت از دانشگاه صنعتی تاکید کرد و گفت: مجلس این آمادگی را دارد تا از تمام ظرفیت های خود برای حمایت از دانشگاه استفاده کند.