۰
plusresetminus
به بهانه هفته کتاب در فارس؛

انتشار «آرسیس در دنیای ریاضی»

تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۷
کتاب داستان «آرسیس در دنیای ریاضی»، نوشته آرسیس حجگذار، نویسنده یازده‌ساله و دانش‌آموز پایه پنجم دبستان، با تصویرگری سولماز کرمی و ویراستاری فاطیما یزدانی، به صورت فارسی و انگلیسی توسط انتشارات نویسندگان پارس منتشر شد.
انتشار کتاب «آرسیس در دنیای ریاضی»/ آرسمیس حجگذار
انتشار کتاب «آرسیس در دنیای ریاضی»/ آرسمیس حجگذار
به گزارش حافظ خبر؛ «آرسیس در دنیای ریاضی» منتشر شد.
کتاب داستان «آرسیس در دنیای ریاضی»، نوشته آرسیس حجگذار، نویسنده یازده‌ساله و دانش‌آموز پایه پنجم دبستان، با تصویرگری سولماز کرمی و ویراستاری فاطیما یزدانی، به صورت فارسی و انگلیسی توسط انتشارات نویسندگان پارس منتشر شد.
«آرسیس در دنیای ریاضی»، روایت خیالی کودک نویسنده از سفر به جهانی است که در آن نمادهای اصلی ریاضی جان گرفته‌اند و با او گفتگو می‌کنند. آرسیس حجگذار خود نسخه انگلیسی اثر را ترجمه کرده است. او به زبان‌های انگلیسی و فرانسه تسلط دارد و در کنار نویسندگی، در زمینه موسیقی (ویلون و پیانو) و فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی فعالیت می‌کند.
انتشارات نویسندگان پارس با چاپ هم‌زمان نسخه‌های فارسی و انگلیسی این اثر، کوشیده است بستری برای معرفی استعدادهای کودک و نوجوان در عرصه فرهنگ، علم و هنر فراهم آورد. انتشار «آرسیس در دنیای ریاضی» گامی تازه در پیوند میان ادبیات کودک و فناوری‌های نو به‌شمار می‌آید. در سال گذشته نیز کتاب « آرسیس و آدم‌فضایی‌ها» توسط همین نویسنده منتشر شد.
همچنین کرامت یزدانی (اشک)، ناشر کتاب‌های «آرسیس در دنیای ریاضی» و« آرسیس و آدم‌فضایی‌ها» در مورد اهمیت چاپ آثار کودک و نوجوان به خبرنگار خبرگزاری کتاب گفت:
«چاپ آثار کودکان تنها یک رویداد انتشاراتی نیست؛ حرکتی فرهنگی است که ریشه در باور به آینده دارد. هر کودکی که قلم در دست می‌گیرد، در حقیقت نخستین گام را به‌سوی خودشناسی و جهان‌آفرینی برمی‌دارد. وقتی اندیشه و خیال او، روی کاغذ شکل می‌گیرد، ما شاهد تولد زبانی تازه هستیم؛ زبانی که نه از تقلید، بلکه از شهود، خلوص و بازی می‌آید. در زمانه‌ای که سرعت و فناوری، ذهن‌های جوان را می‌رباید، انتشار آثار نویسندگان خردسال، تذکر آرامی است به ارزش مکث، تأمل و رویا. این نوشته‌ها، آینه صادقِ تربیت و آموزش‌اند. به عنوان ناشر کتاب «آرسیس در دنیای ریاضی»، و« آرسیس و آدم‌فضایی‌ها»، باور دارم که هر اثرِ کودکانه، منزلتی دارد همچون اولین نقاشی بر دیوار غارِ انسان: آغازِ ارتباط، آغاز فهم. ما باید این آثار را جدی بگیریم، زیرا در پس هر جمله ساده، میل به کشف جهان نهفته است. چاپ آثار کودکان یعنی احترام به بذرهای معنا. بی‌هیچ اغراق، این کتاب‌ها آینده ادبیات و اندیشه ما را می‌نویسند؛ با زبان کودکی، اما با دلی بزرگ‌تر از جهان عدد و نشانه...!»
یادآور می‌شود که کتاب «آرسیس در دنیای ریاضی»، نوشته‌ی آرسیس حجگذار، با تصویرگری سولماز کرمی و ویراستاری فاطیما یزدانی در ۱۲ صفحه رنگی با کاغذ گلاسه، در تیراژ هزار نسخه برای هر زبان (فارسی و انگلیسی) در آبان ماه جاری توسط انتشارات نویسندگان پارس منتشر شده است.
 
گزارشگر : محمدمهدی اسدزاده
کد مطلب : ۲۹۸۰۷
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما