۰
plusresetminus
اجتماعی، ملی:

تقدیر سرهنگ جاهدی از برگزار کنندگان رویداد مهنا

تاریخ انتشارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۷
سرهنگ امیر جاهدی، جانشین فرمانده سپاه فجر در امور بسیج اقشار، در رویداد «مهنا» با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی شیراز، سومین حرم اهل‌بیت(ع) و شهر حافظ و سعدی، اظهار کرد: امیدوارم حضور مهمانان در این شهر با خاطره‌ای خوش همراه باشد.
تقدیر سرهنگ جاهدی از برگزار کنندگان رویداد مهنا
به گزارش حافظ خبر، سرهنگ جاهدی با قدردانی از عوامل اجرایی رویداد، اظهار داشت: از دست‌اندرکاران این رویداد بزرگ ملی که بنا به گفته سرکار خانم قادری دبیر اجرایی این روایداد،  احتمال دارد در آینده به‌صورت بین‌المللی نیز برگزار شود تشکر می‌کنم، این برنامه نتیجه تلاش هیئت اندیشه‌ورز بسیج مهندسی عمران و شهرسازی است و از آقای  زارع، خانم  قادری و همکارانشان که از آغاز کار صمیمانه و دلسوزانه همراه بودند، قدردانیم.

وی همچنین از همکاری مدیران سازمان نظام مهندسی ساختمان، شهرسازی، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، مسئولان استان فارس و استاندار فارس در برگزاری این رویداد تقدیر کرد و افزود: قصد داشتیم این رویداد پیش از وقوع جنگ برگزار شود و از وقوع آن بی‌اطلاع بودیم؛ اما با بروز این حادثه تلخ، نظام جمهوری اسلامی بار دیگر قدرت و توان بازدارندگی خود را به جهانیان نشان داد و در این جنگ جمعی از زنان و کودکان مظلوم ما به شهادت رسیدند که برای شادی ارواح آنان طلب رحمت می‌کنیم.

او با اشاره به ریشه‌های فکری و الهام‌بخش این رویداد گفت: با توجه به دغدغه‌های مطرح‌شده در جلسات پیشین، سال گذشته یا دو سال پیش، سرکار خانم  کاظمی اقدام مهمی را در کشور رقم زدند و در همان زمان نیز اشاره کردم که هیچ‌یک از ما شخصیت‌های برجسته‌ای نیستیم و حضرت آقا در دیدار با زنان فرمودند: خداوند شهدای مظلوم انقلاب اسلامی و همه شهیدانی را که امروز در نقاط مختلف جهان، به‌ویژه در نوار غزه، مظلومانه هدف تاخت‌وتاز مستکبران قرار گرفته‌اند، مشمول رحمت خود قرار دهد.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۸۵۶
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما