۰
plusresetminus
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز :

حمایت ۱۸ میلیارد تومانی از بیماران نیازمند در بیمارستان های دولتی شیراز

تاریخ انتشاردوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۰
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز ملی مددکاری، گزارشی جامع از عملکرد گسترده واحد مددکاری اجتماعی در بیمارستان ها و مراکز درمانی این دانشگاه از ابتدای سال جاری تاکنون ارائه کرد .
حمایت ۱۸ میلیارد تومانی از بیماران نیازمند در بیمارستان های دولتی شیراز
به گزارش حافظ خبر، دکتر امین نیاکان با تأکید بر نقش حیاتی مددکاران در چرخه درمان، از توسعه خدمات مددکاری اجتماعی به بیمارستان‌های غیردانشگاهی خبر داد.

وی اعلام کرد: با هدف گسترش چتر حمایتی و پیگیری موثر بیماران آسیب‌پذیر، واحدهای مددکاری در چهار بیمارستان غیردانشگاهی شامل بیمارستان ‌های دکترخدا دوست، کوثر، اردیبهشت و پرتو راه‌اندازی شده است.

ارزیابی و مداخلات گسترده مددکاری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تشریح آمار مداخلات مددکاران در مراکز درمانی دانشگاهی، به ارزیابی گسترده بیماران در اورژانس‌ها اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، مددکاران مراکز درمانی، تعداد ۴۷ هزار و ۱۲۱ بیمار گروه هدف مددکاری اجتماعی بستری در اورژانس بیمارستان‌ها را مورد ارزیابی قرار داده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات ویژه مددکاران اجتماعی اظهار کرد: مددکاران مراکز درمانی طی این مدت هزار و 736 مورد سوء‌رفتار و خشونت خانگی، هزار و 672 مورد رفتارهای خود آسیب رسان و ترخیص ایمن ۱۷۵ بیمار بی‌خانمان و ۸۸ بیمار ناشناس و بدون هویت را مورد شناسایی، ارزیابی و پیگیری قرار داده‌اند.

خدمات مشاوره‌ای تخصصی

نیاکان با اشاره به حمایت‌های مشاوره‌ای و روانی از بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص، افزود: در حوزه مشاوره و حمایت‌های تخصصی، مددکاران به سه هزار و ۵۹۲ بیمار مبتلا به سرطان، ۳۵۶ بیمار مبتلا به معلولیت و چهار هزار و  ۲۳ بیمار مبتلا به انواع بیماری‌های روان‌پزشکی خدمات لازم را ارائه کرده‌اند، همچنین، در طول این مدت، پنج هزار و 385 جلسه مشاوره فردی با بیمار و همراهان بیمار در مراکز درمانی برگزار شده و ۴۹ مورد مداخله در بحران و مشاوره سوگ انجام پذیرفته است.

حمایت ۱۸ میلیارد تومانی از بیماران نیازمند و جذب خیرین

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بخش مهمی از گزارش خود را به حوزه حمایت‌های مالی اختصاص داد و اعلام کرد: در مجموع، مبلغی بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان در قالب حمایت اقتصادی در زمان ترخیص از بیمارستان، به ۴۵ هزار و ۲۶۴ بیمار نیازمند اختصاص یافته است.

 نیاکان به موفقیت در جذب مشارکت‌های مردمی اشاره کرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته، بیش از ۳ میلیارد تومان آورده اقتصادی از موسسات غیردولتی و خیریه‌ها جذب شده استک

وی ادامه داد: علاوه بر این، بالغ بر یک میلیارد تومان نیز از محل جذب خیرین با هدف کمک به صورت‌حساب بیماران بستری، تأمین و هزینه شده است.
 
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۹۱۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما