۰
plusresetminus
یادداشتی از مریم مهارت:

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا

سلامت در نوروز
تاریخ انتشاردوشنبه ۸ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۲۳
عید همیشه زیباست، اما چند تغییر در زندگی روزمره بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند مشکل ساز باشد و ایام خوش عید را با مشکل و دردسر مواجه کند. بنابراین اگر مبتلا به فشارخون بالا هستید، این نکات تغذیه ای را رعایت کنید تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید.
تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا


 
·         انواع آجیل ها را به صورت خام و بدون نمک مصرف کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و منجر به افزایش فشارخون می شود.

·         خوراکی های حاوی کافئین مثل قهوه و چای باعث افزایش فشار خون و تپش قلب می شود. بنابراین بهتر است بیش از ۲ تا ۳ فنجان چای یا قهوه در طول روز مصرف نکنید.

·         به دلیل نقش ویتامین C در کاهش فشار خون، مصرف سالاد و سبزی همراه با غذا و مصرف میو ه ها در میان وعده ها توصیه می شود.

·         با توجه به تقش پتاسیم در پیشگیری و درمان فشارخون، در مهمانی ها از میوه هایی مثل موز، کیوی و پرتغال که حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم هستند استفاده کنید.

·         از کشمش به جای قند استفاده کنید: کشمش سرشار از پتاسیم است.

·         غذاهای شور و پرنمک فشارخون را افزایش می دهد، بنابراین از شوری ها و خیارشور در مهمانی ها استفاده نکنید.

·         از مصرف سوسیس، کالباس، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم پرهیز کنید.

مریم مهارت رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۵۰۹۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما