۰
plusresetminus
دکتر احمد توکلی در شیراز:

برخی انقلابی های دیروز از گذشته خود پشیمان شده اند/ مسئولانی که زندگی اشرافی دارند دغدغه بیکاری فرزند را درک نمی کنند

تاریخ انتشارچهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۳
نماینده سابق تھران در مجلس شورای اسلامی با برشمردن عوامل رکود و تورم در اقتصاد ایران گفت: سیاست‌مدار رفاه‌طلب پول‌پرست یکی از اصلی‌ترین عوامل رکود و فساد در جامعه است.
برخی انقلابی های دیروز از گذشته خود پشیمان شده اند/ مسئولانی که زندگی اشرافی دارند دغدغه بیکاری فرزند را درک نمی کنند
به گزارش "حافظ نیوز"،احمد توکلی بعدازظھر امروز در جمع دانشجویان دانشکده فنی و مھندسی باھنر با برشمردن عوامل رکود و فساد در کشور اظھار داشت: وجود سیاست‌مداران رفاه‌طالب پول‌پرست به ھمراه بی‌تدبیری و کش‌مکش سیاسی از عوامل اصلی ایجاد رکود و فساد در کشور است.
وی با رد ادعای دولت یازدھم در از بین بردن رکود در کشور تصریح کرد: امروز دولت روحانی مجوز ایجاد 13منطقه تجاری را بدون حتی یک برگ اطلاعات توجیھی و اقتصادی دنبال می‌کند درحالی که اقتصاددانان می‌دانند که این مناطق آزاد به جای صادرات، تبدیل به دالان واردات شده است.
رئیس سابق مرکز پژوھش ھای مجلس ادامه داد: ایجاد مناطق آزاد برای یک عده سرشار از منفعت است و پیش از تشکیل آن با استفاده از رانت اطلاعاتی، اقدام به خرید زمین‌ھای منطقه آزاد کرده و با مبالغ ھنگفت به مردم اجاره می‌دھند و منطقه آزادی که باید محل ارزآوری و صادرات باشد را تبدیل به محل واردات می‌کنند چراکه در واردات سود بیشتری است.
توکلی با برشمردن ابعاد فساد در زمینه‌ھای گوناگون در کشور افزود: مشکلات اقتصادی مملکت ریشه در سال‌ھای متمادی و دولت‌ھای گذشته داشته و مربوط به یک دولت خاص نیست اما در برخی دولت‌ھا مانند دولت ھاشمی مسائلی مانند تجمل‌گرایی و رفاه‌طلبی سر بیرون آورد و مشکلات اقتصادی تشدید شد.
وی گفت: امتیاز‌طلبی مسؤولان و فامیل‌ھای وابسته، سفرھای تفریحی ناشی از بده بستان‌ھای رانتی و... از دولت سازندگی به اوج خود رسید و نتیجه این بی‌تدبیری‌ھا و اشرافی‌گری‌ھا غنی شدن روزبه روز طبقه غنی و ضعیف‌تر شدن اقشار کم‌بنیه بود.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه امروز رکود تورمی اقتصاد ایران در 50سال گذشته کم‌سابقه بوده است، اظھار داشت: در 50سال گذشته یا تورم داشتیم یا رکود اما امروز در اقتصاد مملکت با رکود تورمی مواجه ھستیم.
توکلی با انتقاد از بی انضباطی‌ھای دولت نھم و دھم و عدم اجرای صحیح ھدفمندی یارانه‌ھا نیز خاطرنشان کرد: در دولت احمدی نژاد با سرازیر شدن ارز بسیار و عجله در خرج کردن آن، کشور دچار بیماری ھلندی در اقتصاد شد که نتیجه بی‌تدبیری آن دولت بود.
وی افزود: احمدی نژاد ازنظر خودش می‌خواست فقرا را غنی کند اما سیاستی که پیش گرفت درنھایت بازھم به پولدار شدن طبقه بالای جامعه منجر شد چراکه تمام دولت‌ھا پس از انقلاب متأسفانه به دنبال اقتصاد نئوکلاسیک بودند.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به سیاست‌ھای اشتباه دولت روحانی در مسئله برجام نیز گفت: دولت می‌گفت برجام درست شود، تحریم نیز درست خواھد شد که درواقع تحریم کم شد اما حل نشد.
توکلی با اشاره به بی‌تدبیری تیم مذاکره کننده در خوانش صحیح متن برجام نیز اظھار داشت: ظریف به مجلس آمد و گفت پس از برجام تمام تحریم‌ھا لغو می‌شود که بنده با خط کشیدن روی کلمه انگلیسی suspensiveکه به معنی تعلیق است به وی یادآور شدم که معنی این کلمه تعلیق است نه رفع تحریم که پاسخ ظریف جالب بود.
وی افزود: ظریف آنجا به ما گفت که تازه متوجه این قضیه شده است و چشمش به این کلمه افتاده! که این نشان می‌دھد تیم آمریکایی با یک ھیئت ھمراه 300نفری حقوق‌دان بی جھت وزیر خارجه‌اش را ھمراھی نمی‌کردند، درحالی که تیم مذاکره‌کننده ما نھایت 15 نفر بودند.
این نماینده سابق مجلس در ادامه با انتقاد از نرخ بالای تسھیلات بانکی نیز گفت: این نرخ بالا تولید کالا را با مشکل مواجه کرده چراکه تولید دیگر صرفه اقتصادی ندارد، درنتیجه دالان واردات بازشده و تولید را با رکود مواجه کرده است.
توکلی با اشاره به اینکه برخی انقلابی‌ھای پیشین دیگر انقلابی نیستند و پشیمان شده‌اند، تصریح کرد: حاکم شدن تفکر اشرافی بر مسؤولان مملکت آن‌ھا را از انقلابی بودن منصرف ساخته و ھنگامی که مسؤولی اھل رشوه شد، تصمیم‌گیری‌ھایش برای مملکت نیز به سمت وسوی خاصی میل می‌کند.
وی افزود: امروز یکی از عوامل رکود و بیکاری ھمین رفاه طلبی و اشرافی‌گری برخی مسؤولان است، چراکه آن ھا دغدغه بیکاری فرزند خود را ندارند که بخواھند کار و اشتغال تولید کنند و به ھر ترتیب که شده فرزندان خود را با استفاده از رانتی که دارند مشغول به کار می‌کنند، درحالی که به فکر آخرت خود نیز نیستند.
توکلی در ادامه با اشاره به انتخابات ریاست جمھوری نیز اظھار داشت: در این انتخابات نباید از کاندیداھا دیو و دلبر ساخت بلکه باید با عقلانیت دست به انتخاب زد و به کسی رأی داد که بتواند با روحیه انقلابی مشکلات اصلی مملکت مانند رکود و بیکاری و... را حل کند.
وی در پاسخ به دانشجویی که نظر شخصی توکلی را در مورد روحانی جویا شد خاطرنشان کرد: بنده برای رأی ندادن به روحانی استدلال‌ھایی دارم که کافی است و اطلاعاتی دارم که در دسترس ھمگان نیست.
کد مطلب : ۱۶۷۱۵
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما