۰
plusresetminus
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس:

ماهیانه بیش از ۷۰ پرونده تخلف برای وکلای فارس تشکیل می شود

تاریخ انتشارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۳
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس گفت: ماهانه ۷۰ تا ۸۰ پرونده در خصوص تخلف وکلای استان فارس به کانون ارائه می شود.
ماهیانه بیش از ۷۰ پرونده تخلف برای وکلای فارس تشکیل می شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حافظ، هومان پارسا ظهر پنجشنبه در نشست خبری فرارسیدن روز وکلای دادگستری افزود روز هفتم اسفندماه سالروز تصویب لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری است، این روز یک تاریخ است که مبدا تحول حقوقی، مدنی و اجتماعی محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه این کانون یک موسسه مستقل است و غیرانتفاعی عمل می کند، اظهارداشت: جذب و تربیت حرفه ای وکلا، صدور پروانه وکالت و نظارت بر حسن انجام امور حرفه ای وکلای دادگستری و فراهم کردن زمینه پیشرفت علمی وکلا از وظایف این کانون است.
پارسا با اشاره به اینکه معرفی وکیل تسخیری برای متهمان در دادگاه ها و دادسراها از دیگر وظایف این کانون است، اضافه کرد: تفاهم نامه ای با انجمن کودکان آسیب دیده داریم که از اطفال و کودکانی که دچار آزار و آسیب های اجتماعی می شوند، حمایت می کنیم.
وی با یادآوری این مطلب که کانون وکلا مبادرت به تاسیس مرکز داوری کرده است که مرکب از وکلای مجرب در حوزه قضایی است که به اختلاف شخصیت های حقیقی و حقوقی می تواند به عنوان داور، قضاوت کند، اظهارداشت: دایره معازدت خدمات مشاوره ای برای مردم کمتر برخوردار به شکل رایگان ارائه می دهد.
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس با اشاره به اینکه کمسیون های بانوان و حقوق بشر هم در این کانون فعالیت دارند، یادآور شد: حمایت از افرادی که دچار خشونت های خانگی هستند در دستور کار این کمسیون قرار دارد و مردم می توانند در هر ساعت شبانه روز از طریق شماره تماس ۰۹۰۱۱۱۷۰۷۵، برای مشاوره رایگان تماس بگیرند.
پارسا با تاکید بر اینکه کانون وکلا بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ عضو دارد که مرکب از استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد هست و ۱۶۰ نفر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند، افزود: علت مشکلات زیاد قضایی در کشور به خاطر عدم مشورت با وکیل در زمان عقد قراردادها هست.
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس با اشاره به اینکه خوددرمانی در امور حقوقی باعث ایجاد مشکلات بعدی می شود، گفت: آمادگی حمایت از زندانیان و خانواده های آنان داریم.
پارسا تصریح کرد: در حال حاضر در کشور ۷۰۰ هزار فارغ التحصیل حقوق وجود دارد و در آزمون اخیر، ۷۴ هزار نفر در آزمون ورودی وکالت شرکت کردند اما مجموع ظرفیت پذیرش بسیار محدود و ظرفیت ما ۲۰۰ نفر بود و این حجم فارغ التحصیلی به عنوان چالش محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه تعداد وکلای بیکار بسیار زیاد است، افزود: طرحی که هم اکنون در مجلس مورد بررسی برای حذف آزمون وکالت مورد بررسی قرار گیرد ضرر اینکه آزمون را حذف کنند، افراد بدون فیلتر علمی وارد کار وکالت شوند، متوجه مردم می شود و در این صورت فارغ التحصیل بیکار به وکیل بیکار تبدیل می شود و این باعث ایجاد انجام کارهای غیرحرفه ای می شود.
رئیس کانون وکلای فارس با تاکید بر اینکه هرگاه امر وکالت در دعوای اجباری شود، حجم بیشتری از وکلا زیادی شده است، اظهارداشت: طرح اصلاح قانون وکالت توسط کانون های وکلا مهیا شده که اجباری شدن حرفه وکالت، تعیین ظرفیت ها و شیوه وکالت از جمله سرفصل های آن است و اگر در مجلس مصوب شود بسیار گره گشا خواهد بود.
وی افزود: ماهانه ۷۰ تا ۸۰ پرونده در خصوص تخلف وکلا به دست ما می رسد.
پارسا یادآور شد: تصور می شود وظیفه وکیل تعهد به نتیجه است در حالی است که وکیل تعهد به انجام وظیفه دارد و اینکه موکل انتظار داشته باشد که در دعاوی پیروز شود، باعث ایجاد مشکلات بعدی بین وکیل و موکل می شود.
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس اضافه کرد: تعداد زیادی از وکلا به خاطر کسادی کار وکالت، پروانه های خود را تودیع کردند و این کسادی در برابر افزایش آمار پرونده های قضایی یکی از مشکلات ماست که اگر طرح های اجباری کردن وکالت، بیمه وکالت و وکیل خانواده اجرایی شود این کسادی از بین می رود و در کاهش مشکلات پرونده های قضایی موثر خواهد بود.
پارسا با اشاره به اینکه پرونده پنج تا هفت نفر وکیل هم به علت تخلف باطل شده است، افزود: طرح تاسیس مرکز تنظیم اسناد عادی کانون وکلای دادگستری تهیه شده است که اسناد و قراردادهای عادی افراد را تحت نظر وکیل تنظیم کنند.
کد مطلب : ۱۹۵۳۱
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما