۰
plusresetminus
اجتماعی:

"وداع با آیت‌الله شیخ علی موحد؛ یادگار انقلاب و علمای برجسته فارس در ۷۹ سالگی"

تاریخ انتشارسه شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۳۴
آیت‌الله شیخ علی موحد، از علمای برجسته و وارسته استان فارس، پس از یک دوره بیماری طولانی، در سن ۷۹ سالگی چشم از جهان فروبست.
"وداع با آیت‌الله شیخ علی موحد؛ یادگار انقلاب و علمای برجسته فارس در ۷۹ سالگی"
به گزارش حافظ خبر، ایشان از شخصیت‌های تأثیرگذار و پیشگام در انقلاب اسلامی به شمار می‌رفت و در عرصه‌های علمی، اجتماعی و سیاسی نقش بسزایی داشت.

زندگی و تحصیلات: شیخ علی موحد در خانواده‌ای علمی و مذهبی در استان فارس به دنیا آمد و در محضر پدر بزرگوار خود، حضرت آیةاللّه حاج شیخ محمد علی موحد، تحصیلات دینی را آغاز کرد. ایشان در سال ۱۳۳۷ شمسی در مدرسه آقا باباخان وارد عرصه علم و دانش شد و به حوزه علمیه قم رفت. در قم از محضر بزرگان و مراجع عالی‌قدر همچون آیات عظام گلپایگانی، محقق داماد، میرزا هاشم آملی، فاضل لنکرانی و نوری همدانی بهره برد.

فعالیت‌های انقلابی: آیت‌الله موحد یکی از پیشگامان مبارزات ضد رژیم ستم‌شاهی در استان فارس بود و در دوران انقلاب اسلامی به‌عنوان سخنگوی جامعه روحانیت شیراز شناخته می‌شد. ایشان از جمله چهره‌های برجسته‌ای بود که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کرد و همواره در مسیر تحقق اهداف انقلاب و حمایت از امام خمینی (ره) فعال بود.

سوابق علمی و مدیریتی: شیخ علی موحد سال‌ها در حوزه علمیه و دانشگاه به تدریس و تربیت نسل‌های جوان همت گمارد. ایشان نه تنها در تربیت طلاب و دانشجویان کوشید، بلکه همواره ارتباط خود را با جوانان حفظ کرده و در فعالیت‌های اجتماعی حضور چشمگیری داشت. در عرصه مدیریتی نیز، ایشان به‌عنوان نماینده مردم فارس در دوره دوم مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه موقت شیراز، نماینده ولی فقیه در جهاد سازندگی استان فارس و موسس و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس شناخته می‌شد. علاوه بر این، آیت‌الله موحد مدیریت حوزه علمیه آقا باباخان شیراز و همچنین حوزه‌های علمیه خواهران استان فارس را بر عهده داشت.

میراث علمی و اخلاقی: آیت‌الله شیخ علی موحد همواره در پی تحقق اهداف انقلاب اسلامی، گسترش بصیرت دینی و آگاهی سیاسی در بین مردم و به‌ویژه جوانان بود. خدمات علمی، آموزشی و انقلابی او به‌عنوان یادگاری ارزشمند در تاریخ استان فارس و کشور باقی خواهد ماند.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۴۸۹
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما