استاندار فارس در آیین تجلیل از فعالان بخش اقتصادی، علاج مشکلات بخش کشاورزی را پژوهش های کاربردی دانست و گفت: باید به پژوهش های کاربردی بها داده شود تا بتوانیم با روش های نوین از بحران های بخش کشاورزی عبور کنیم.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی معدنی لامرد و پارسیان با حضور اعضا، نمایندگان و سهامداران در محل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز شنبه، بیست و هشتم خرداد ۱۴۰۱، اعلام کرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز پنج شنبه، بیست و ششم خرداد ۱۴۰۱، اعلام کرد.
مهندس فرهادی در جمع مدیران عامل شرکت های نمایشگاه های بین المللی کشور ، ضمن تشریح وضعیت فعلی این صنعت در سطح کشور گفت: مشکلات جاری صنعت نمایشگاهی کشور و مصادیق آن طوری است که می توان یک طومار تهیه کرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز شنبه، بیست و یکم خرداد ۱۴۰۱، اعلام کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین وضعیت رنگ بندی کرونا در فارس، گفت: هم اکنون ۳۱ شهرستان استان در وضعیت آبی و پنج شهرستان در وضعیت زرد است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز پنجشنبه نوزدهم خرداد ۱۴۰۱، اعلام کرد.
در نشست مشترک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز با مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت موجود، راهکارها و چالش های حوزه منابع انسانی دانشگاه بررسی ...